Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır: “Yalnız Hissediyorum”

Aksaray’ın sorunlarını farklı platformlarda

Aksaray’ın sorunlarını farklı platformlarda sık sık dile getirdiğini ve bu noktada biraz yalnızlık hissettiğini ifade eden İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, bundan sonraki süreçte Aksaray’a gelecek hizmetler konusunda yalnız kalmamak istediğini söyleyerek, “Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayının kadrolarıyla, projeleriyle kazanmasını ve kardeşinizi bundan sonraki süreçte Aksaray’a yapılacak hizmetler noktasında da yalnız bırakmamanızı sizlerden rica ediyorum.” dedi.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “14 Mayıs’ta hemşehrilerimizin vermiş oldukları oylar neticesinde, Aksaray’ı temsilen İYİ Parti Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aksaray’ın hakkını hukukunu ve davasını savunan bir kardeşiniz olarak, yaklaşık 7 aylık bir süre içerisinde birçok platformda, genel kurullarda, komisyonlarda, basın toplantılarında demiryolunu, bölgesel havalimanını, Marmara sanayisinin Aksaray’a taşınmasını, tarım ve hayvancılık ile ilgilenen vatandaşlarımızın sorunları ve buna benzer birçok sorunu dile getirdim.” dedi. Gelinen noktada yalnızlık hissettiğini ifade eden Yaldır, “Sizlerle paylaşmak istiyorum. Yalnızım. Bu noktada, sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayının kadrolarıyla, projeleriyle kazanmasını ve kardeşinizi bundan sonraki süreçte Aksaray’a yapılacak hizmetler noktasında da yalnız bırakmamanızı sizlerden rica ediyorum. Bizler bu işi yaparız. Hakkını veririz. Hukukunu savunuruz. Memleketimizi önce yerelde daha sonrasında da belediye başkanımızla omuz omuza vererek, devlet hizmetlerinden Aksaray’ımızın yeteri kadar pay almasını sağlayacak şekilde hizmetlerde bulunuruz.” şeklinde konuştu.
Yaldır sözlerinin devamında, “Ümit ediyorum ki, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, ilimiz Aksaray’da belediye başkan adaylarının yarıştığı, belediye meclis üyelerinin yarıştığı, projelerin yarıştığı, seçim kampanyalarının yarıştığı bir seçim olur. Vatandaşlarımızın değerleri bu saydığımız değerler olur ise, kazanacak aday iyi kadro, iyi projeler, iyi organizasyon ve çalışma, İYİ Parti olacaktır ve Aksaray’ı biz yöneteceğiz. Temennim bu. Bizler, Aksaray’ın makûs talihini yenmeye talip oluyoruz aynı zamanda.” ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Milletvekili Turan Yaldır, “Bugünden sonra artık 31 Mart akşamına kadar bizler yatmayacağız ve dinlenmeyeceğiz. Sokak sokak, kapı kapı Aksaraylı hemşerilerimizin gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. 31 Mart akşamının kazananı biz olup meydanda seçim zaferini kutlayan ve sevinen bizler olacağız.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz