Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır; Ortaköy yolu yapım işi ne durumda diye sordu

İYİ Parti Milletvekili Turan

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’nin tatil edilmesiyle birlikte belde ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu seferki durağı Ortaköy ilçesi olan Milletvekili Turan Yaldır, Ortaköy girişinde yaptığı açıklamada, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan Ortaköy-Aksaray yolu yapımına dikkat çekti. Yoldaki güvenlik sorunlarına vurgu yaparak, yolun tek şeritli, bozuk ve bakımsız olduğunu ve çağın karayolları güvenlik standartlarına uygun olmadığını belirtti.

Milletvekili Yaldır, Ortaköy yolunu Gazi Meclisi’ne verdiği soru önergesiyle ve genel kurulda yaptığı konuşmayla gündeme getirdiklerini ifade etti. Ayrıca, yolun tamamlanması için takipçi olacaklarını vurgulayarak, can kayıplarının önüne geçmek için çaba göstereceklerini dile getirdi.

 

Milletvekili Yaldır, Ortaköy’ün hakkını ve hukukunu savunan bir milletvekili olarak, Ortaköy Organize Sanayi ve Aksaray Üniversitesi’ne bağlı 4 yıllık bir fakültenin ilçeye kazandırılması, Yunus Emre Türbesi ve Ersele Yeraltı Şehri gibi projelerin destekçisi olacağını ve bu projelerin gerçekleşmesi için gerekli kamuoyu oluşturma çabalarını sürdüreceklerini belirtti. Haber; Ağustos Gerçe