Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, “Milletimizin sesine kulak verip var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Alper Akdoğan ve 7. Bölge Koordinatörü Mumin Güler ile birlikte Kırşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda, İYİ Partililer, İl ve İlçe Başkanları ve teşkilat yöneticileri ile görüşme yaptı.

Aksaray Milletvekili olarak grev yapan Turan Yaldır, son zamanlarda gündem oluşturan çalışmalar yürütüyor. İktidarın bir an evvel söylediklerine kulak vermesine çağrı yapan Milletvekili Yaldır, İYİ Parti, il ve ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile bir araya gererek yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yaptı.

Yaklaşan yerel seçimler için hareketlilik başladı. İYİ Parti teşkilatı yerel seçimlere ayrı girmek istediklerini beyan ettikten sonra çalışmalarına hız verdi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde bir araya gelen partililer, yürütülen çalışmalar ve stratejiler hakkında değerlendirme yaptı.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Yaldır; “İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Alper Akdoğan ve 7. Bölge Koordinatörü Mumin Güler ile Kırşehir İl Başkanlığımızı ziyaret edip İl, İlçe Başkanlarımız ve kıymetli teşkilat yöneticilerimiz ile görüşüp, istişarelerde bulunduk. Milletimizin ve teşkilatlarımızın sesine kulak verip, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok