Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, İyi Parti divan kuruluna seçildi

İyi Parti Aksaray Milletvekili

İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’de partisinin en genç milletvekili olarak partisinin divan kuruluna seçildi.
28 Mayıs 2023 tarihinde İkinci tur seçimlerinin ardından TBMM’de düzenlemeler yapılmaya devam ediyor.
Milletvekili olan Yaldır, TBMM’de partisine yönelik faaliyetler gerçekleştiriyor. Dün yapılan meclis grup toplantısında 28. Yasama dönemi TBMM grup yöneticilerini seçimi yapıldı. İYİ Parti Meclis Grup Başkanlığına Ankara Milletvekili Koray Aydın seçilirken, Grup Başkanvekilliğine ise İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’yı oy birliğiyle seçildi.

Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Yaldır; İYİ Parti TBMM Grubu olarak 28. Dönem TBMM Grup yöneticilerimizi seçtik. Partimizin Meclis Grup Başkanlığına seçilen Ankara Milletvekilimiz Devlet Eski Bakanımız Koray Aydın ’ı, Grup Başkanvekilliği görevlerine yeniden seçilen İzmir Milletvekilimiz Müsavat Dervişoğlu ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta ’yı tebrik ediyorum. Partimizin Meclis Grubu’na yeni dönemde başarılar diliyor, Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Haber: Fatma Altınok