Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, “İYİ Parti bayrağını Aksaray’da çok daha ileriye taşıyacak”

Aksaray İYİ Pati Milletvekili

Aksaray İYİ Pati Milletvekili Turan Yaldır ve beraberindeki heyet, Aksaray İYİ Parti İl Başkanı olarak göreve gelen Sercan Belgemen’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz zamanlarda önceki İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal’ın sağlık nedenlerinden ötürü görevinden istifa etmesi İYİ Parti İl Başkanı olarak kimin geleceği merak konusuydu. İYİ Parti teşkilat başkanlığı tarafından göreve getirilen Sercan Belgemen’i tebrik etmek amacıyla Milletvekili Yaldır ziyaret gerçekleştirdi.
İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Yaldır ve beraberindeki heyet, göreve yeni gelen İl Başkanı Sercan Belgemen’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Göreve gelen İl Başkanı Belgemen’i ziyaret eden Milletvekili Yaldır yaptığı açıklamada; “Göreve yeni atanan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı’mız, kıymetli kardeşim Sercan Belgemen’i makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sercan Başkan’ımızın gençliğin verdiği güç ve heyecan ile İYİ Parti’mizin bayrağını Aksaray’da çok daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Haber: Fatma Altınok