Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, “Oy Veren Vermeyen Her Kesimin Vekili Olacağım”

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal ve İyi Parti teşkilat mensupları, Aksaray Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Tekin ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
14 Mayıs seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Aksaray’da 28. Dönem Milletvekilli isimleri belli olmuştu. Aksaray İyi Parti Milletvekili seçilen Turan Yaldır TBMM’de Aksaray’ı temsil edecek vekillerden biri olurken, Cumhurbaşkanlığı seçimi ise ikinci tura kaldı.
28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye genelinde seçmenler tekrar Cumhurbaşkanını belirlemek için ikinci kez sandık başına giderek oy kullanacak. Bunun üzerine ikinci tur için seçim çalışmaları yürüten İYİ Parti temsilcileri Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için gezi ve ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Milletvekili Yaldır ve İyi Parti teşkilat mensupları Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Tekini ziyaret ederek, beklenti ve şikayetlerini dinledi. Gündeme dair konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra ise Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret eden Yaldır, esnafların seçime yönelik nabızlarını yokladı. İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır burada yaptığı açıklamada; “Sanayi Esnaflarımızı ziyaret ederek teşekkür ettik. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için desteklerini isteyip oy veren vermeyen tüm Aksaraylı hemşehrilerimizin Milletvekili olacağımızın sözünü verdik.” İfadelerini kullandı.
Haber: Fatma Altınok