Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Gülağaç AK Parti’ye verdiği oyun ve desteğin karşılığı olarak hizmet bekliyor

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Gülağaç ilçesi ve köylerine gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerinin ardından açıklama yaptı.
Gülağaç ilçesinde yapılması gerekenlere değinen Milletvekili Yaldır, 20 yıldır Ak Partiye oy veren halkın oylarının karşılığını almadıklarına dem vurdu. Gülağaç İlçesinin, ilçe gibi olmadığını ve köy gibi duruyor olmasını yaşanan bu çağa yakıştıramayan Milletvekili Yaldır yaptığı açıklamada Gülağaç ilçesine yapılması gereken projelere değindi.
Kimsenin Gülağaç ilesine sahip çıkmadığı ve devlet yatırımlarının olmadığını belirten Milletvekili Yaldır; “20 yıldır bildiğim, geldiğim, gittiğim ve gün boyunca gezdiğim Gülağaç, maalesef ilçe vasfından çok uzak bir köy görünümünde. Bir ilçe 20 yıldır bir adım öteye gidemez mi? 20 yıldır hiçbir devlet yatırımı almamış, Gülağaç AK Parti’ye verdiği oyun ve desteğin karşılığı olarak hizmet bekliyor. 34 yıllık bir ilçe olan Gülağaç’ın yolları köstebek yuvası, altyapısı yarı yamalak, onca tarihi ve doğal güzelliğe rağmen yeterli turizm yatırımı almayan sahipsiz Gülağaç” dedi.
İlçe halkının sorun ve taleplerini dileyen Milletvekili Yaldır; “Gülağaç’a ilçe merkezimiz başta olma üzere Demirci, Gülpınar, Pınarbaşı, Akmezar, Sofular, Bekarlar ve Kızılkaya’ya vatandaşlarımızı dinledik. Bir dokunduk bin ah işttik. Bir yandan ağır ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlarımız diğer yanda yörelerin sahipsizliği ve hizmet gelmemesinden müzdaripler Cumhuriyetin 100. Yılında hala su sorunu yaşayan Bekarlar köyümüz ya da tarla yolu gibi yolları olan İlçelerimizin bu hali içinde bulunduğumuz çağa yakışmıyor” şeklinde konuştu.
Gülağaç ilçesinin gelişmesine yönelik yatırımlara değinen Milletvekili Yaldır; “Gülağaç’ın gerçek bir ilçe olması için Aksaray Üniversitesi’ne bağlı bölümlerin ilçemizde açılması başta olmak üzere küçük ölçekli organize sanayi yaptırımı, turizm yatırımları, termal suyun ekonomiye kazandırılması, doğalgaz altyapısının ilçenin tamamına yayılması gibi acil yapılması gereken bu projeleri 28. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclis’i başta olmak üzere her platformda dile getirip kamuoyu oluşturacak ve takipçisi olup bu projelerin yapılmasını sağlayacağız” dedi.
Haber: Fatma Altınok