Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, “Esnafımızın sesi olacak her zaman yanında olacağız”

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Yeni sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

     

Milletvekili Turan Yaldır, 14-28 Mayıs seçim dönemlerinde yeni sanayi sitesi esnaflarının birçok sorunla mücadele etmelerinden ötürü sanayi esnaflarının ‘Biz sizinleyiz yeter ki siz de bizimle olun’ demelerinden ötürü Milletvekili Yaldır esnafların yanında olmak amacıyla ziyarette bulundu.

Yeni Sanayi sitesi esnaflarının sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Yaldır, esnafların yaşanan ekonomik sıkıntıdan, zamlardan ötürü sorunlarını dinleyerek yaşadıklarını sorunlara yönelik çözüm bulma yolunda istişare etti.

Seçimlerin ardından sık sık ilçe ziyaretlerinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Yaldır, vatandaşların ve esnafların yaşadıkları sorunlara ve taleplerine çözüm bulma yolunda çalışmalar sürdürüyor.

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Yaldır ziyaretinin ardından açıklamada bulundu. Seçim döneminde esnafın yanında olarak yalnız olmadıklarını belirten Milletvekili Yaldır; “Seçim çalışmaları esnasında birçok sorunla boğuşan Yeni Sanayi esnafımız “Biz sizinleyiz yeter ki siz de bizimle olun.” demişti.  Bizler de “Sözümüz olsun, asla yalnız değilsiniz! Seçildikten sonra unutanlardan olmayacağız demiştik” şeklinde konuştu. .

Esnafların yaşadıkları sorunlara çözüm bulma yolunda esnafın sesi olacağını vurgulayan Milletvekili Yaldır, “Söz verdiğimiz gibi esnafımızı ziyaret edip, kucaklaştık ve sorunlarını dinledik. Maalesef ki sorunları halen çözülmemiş, üstüne yenileri eklenmiş. Sorunlarının çözümü noktasında esnafımızın sesi olacak, her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Haber: Fatma Altınok