Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Akmezar köyünü ziyaret etti

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, köy ve ilçe ziyaretleri kapsamında Akmezar köyünü ziyaret etti. Akmezar köyü muhtarı Cumali Şahan ile bir araya gelen Milletvekili Yaldır’a ziyareti esnasında İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz eşlik etti.

       

Akmezar köyü muhtarı ile buluşan Milletvekili Yaldır, köy hakkında bilgiler aldı. Akmezar köyü muhtarının istek ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Yaldır, yapılması gereken çalışmalar hakkında istişare etti. Milletvekili Yaldır, Akmezar köyü muhtarı ile imece usulü yapımına devam eden Akmezar Cemevi inşaatında incelemeler yaptı. Yapım aşamasında olan Cemevine dair bilgiler alan Milletvekili Yaldır, köyün gelişiminde katkı sağlayacağı görüşüne vardı.
Yapımı devam eden Akmezar Cemevine yönelik konuşan Milletvekili Yaldır; “Bu güzel eseri Akmezar’a kazandırmak için desteğini esirgemeyen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” şeklinde ifadesine yer verdi.
Akmezar köyü gençleri ile görüşen Milletvekili Yaldır, gençlerle sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Milletvekili Yaldır ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Akmezar ziyaretimizde köyümüzün gençleri ile de sohbet ettik. Cenabı Allah bahtlarını açık etsin inşallah” dedi.
Haber: Fatma Altınok