Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, 21 yıllık AK Parti iktidarı tarafından verilen sözlerin tutulması bekleniyor

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, 21 yıllık AK Parti iktidarının Aksaraylı hemşehrilerine verdiği sözü tutmadığını meclis kürsüsüne taşıdı.  Milletvekili Yaldır; “Bağcıyı dövmeden vatandaşa üzümü yedirmek için çabalıyoruz. Gerekli hükümet yetkililerinden gerekse Aksaray’ımızın diğer Milletvekillerinden Aksaray’ımızın sorunlarının çözümü için gereken ilgi ve desteği görmek istiyoruz” dedi.

TBMM’de konuşma yapan Milletvekili Yaldır, AK Parti iktidarının Aksaray’a verilen sözün tutulması gerektiğini ifade ederek AK Parti milletvekillerinden Aksaray için gereken ilgi ve desteği görmek istediklerini ifade etti.

21 yıllık AK Parti iktidarı tarafından verilen sözleri tutulmasının eklediğine değinen Milletvekili Yaldır; “Aksaraylı hemşehrilerim yıllardır söz verilen ama yapılmayan Aksaray- Ulukışla Demiryolu Projesinin yapılmasını bekliyor. Aynı şekilde ölüm yoluna dönen Aksaray- Ortaköy yolunun artık tamamlanmasını bekliyor ve bunlar gibi 21 yıllık AK Parti iktidarı tarafından verilen ancak tutulmayan sözlerin tutulmasını bekliyor” dedi.

Aksaray’ın diğer Milletvekillerinden Aksaray için gerekli ilgi ve desteği görke istediklerini ifade eden Milletvekili Yaldır; “ Bizler muhalefet milletvekilleri olarak yasaların bize verdiği tüm imkânları kullanıp bu projeleri gerçekleştirmek için hükümete gerekli muhalefeti yapıp baskıyı kuracağız. Bağcıyı dövmeden vatandaşa üzümü yedirmek için çabalıyoruz. Gerekli hükümet yetkililerinden gerekse Aksaray’ımızın diğer Milletvekillerinden Aksaray’ımızın sorunlarının çözümü için gereken ilgi ve desteği görmek istiyoruz” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok