Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Turan Yaldır: “Kararımız net, pusulamız millettir”

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti’ye, yaklaşan yerel seçimde iş birliği içerisinde olma çağrısı yapmıştı.  Konu hakkında konuşan Bahçeli sözlerinde genel 14-28 Mayıs genel seçimlerine değinerek, “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” sözlerini kullanmıştı. Bunun üzerine açıklamada bulunan Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, “İYİ Parti kadroları yüzde 80-90 Milliyetçi, muhafazakâr kadrolardan oluşmaktadır. Hiçbir zaman da bizler bu çizgimizden çıkmadık” sözlerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır konu hakkında yaptığı kısa açıklamanın devamında,  “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu çağrısına partimizin ilgili genel kurulları ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in vereceği karardır. Bizlerden fikir sorulabilir. Ancak, İYİ Parti olarak, ülkenin geleceği için verilecek her karara saygılıyızdır. “Kararımız net, pusulamız Millettir” parolası ile devam etmektedir.” İfadelerine yer verdi.

Milletvekili Yaldır sözlerinin devamında, “İYİ Parti, bugün ülkenin merkezinde olan bir partidir. Yoluna nasıl devam edeceğini Genel Başkanımız ve parti merkez yönetimimiz karar verecektir. Bizim fazla bir şeyler söylememiz doğru olmaz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe