Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı’dan şok ittifak açıklaması!

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı açıkladı: Aksaray’da ittifak yok!

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Seçimi için Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında Aksaray’da ittifak yapılması konusunda nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyordu. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, ittifak konusunda son noktayı koydu. Kaşlı, Aksaray’da ittifak yapılmayacağını açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkanlığında yapılan Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Toplantısı sonrasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada, “MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan görüşmenin ardından bugün, MHP Merkez Yönetim Kurulu ve milletvekilleri ile yapılan toplantıda alınan karar ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Seçimi için Aksaray’da Cumhur İttifakı’nın partileri olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı seçimlere girecektir.” dedi.
Kaşlı yaptığı açıklamada, büyükşehir olmayan 51 ilden 27 ilde ittifak yapılacağını, 24 ilde ise ittifak yapılmayacağını belirtti. Kaşlı belde ve ilçe belediyeleri için ittifak konusunda teşkilatların karar vereceğini sözlerine ekledi.
Aksaray Belediye Başkanlığı için MHP’de ismi geçen MHP Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, MHP Aksaray Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yardımlı ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş‘ın, aday adayı olmak için bugün mesai saati bitimine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. MHP’nin Aksaray’da seçimlere hangi adayla gireceği merakla beklenmeye başlandı.

Haber: Fatma Altınok