Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

28 Mayıs 2023 tarihinde

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine az bir zaman kala MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklemeye yönelik saha çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, ikinci tur seçimleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde  faaliyet gösteren Stil House’u ziyaret etti.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve 28. Dönem Milletvekili 3. Sıra adayı Çiğdem Er ve MHP teşkilatı mensupları birlikte OSB ziyaretleri kapsamında İsmail Gümüşsoy’un sahibi olduğu Stil House firmasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Ziyaret esnasında fabrika çalışanları ve işveren ekibiyle bir araya gelen heyet, fabrika çalışanlarının istek ve taleplerini dinledi. 14 Mayıs seçimlerinde verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Kaşlı, aynı desteği 28 Mayıs gününde Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a sandıkta oy vermelerini talep etti.

Ziyaretinin ardından Aksaray Kanal 68 TV ekibini ziyaret eden Kaşlı, Ülke Aksaray gündemini, saha çalışmalarını ve 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi.

Haber: Fatma Altınok