Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

  14 Mayıs 2023

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili adayları seçimlerinin sonucunda Cumhurbaşkanlığı seçiminde çoğunluk sağlanamadığı, dolayısıyla Türkiye tekrardan seçim dönemine girerek, Partililer seçim için kolları sıvadı.

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan İkinci tur seçimlerine az bir zaman kala, Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, seçim çalışmaları kapsamında Kargın ve Helvadere kasabalarını ziyaret etti.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP teşkilatı mensupları teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Kargın Kasabası ziyareti esnasında vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen heyet, güncel konularda istişare ederek, seçime yönelik fikirlerini aldı.

 

Ziyaretlerine devam eden heyet, Helvadere Belediyesi Başkanı Arif Bellikli makamında ziyaret ederek, gündeme dair konularda hasbihal ettiler. Ardından Helvadere halkıyla bir araya gelen Kaşlı, 14 Mayıs seçimlerinde verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini beyan etti. Halkın desteğiyle Milletvekili olan Kaşlı, halkın istek ve şikayetlerine yönelik çalışmaları sürdürdüğünü vurguladı.

Ziyaretleri esnasında Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti Cumhurbaşkanı adayı olan Erdoğan’a vatandaşlardan desteklerini talep etti. Bunun üzerine Milletvekili Kaşlı, “14 Mayıs seçimlerinde Teşekkür ziyaretlerimiz kapsamında Kargın ve Helvadere’mizi ziyaret ettik. Bizlere destek veren hemşerilerimize teşekkür ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yarın yapılacak seçimler için desteklerini istedik. “ ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok