Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, Ortaköy halkıyla bayramlaştı

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı,

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Ortaköy İlçesini ziyaret ederek, teşkilat yöneticileri ve Ortaköy halkıyla bayramlaştı.

28 Haziran günü gerçekleşen Kurban Bayramı nedeniyle, Aksaray genelinde partililer tarafından bayramlaşma programı gerçekleşti. 29 Haziran günü bayramlaşma programı düzenleyen MHP teşkilatı, tüm Aksaray halkını davet etmişti.

Bayramın ikinci günü MHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşma törenin ardından açıklama yapan Milletvekili Kaşlı; MHP Aksaray İl Başkanlığı’mızın düzenlemiş olduğu bayramlaşma Programına katılarak, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle bayramlaştık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerle birlikte kalpleri Türkiye ve Aksaray için çarpan büyük bir aileyiz. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

         

Milletvekili Ramazan Kaşlı Ortaköy İlçesini ziyaret ederek bayramlaşma etkinliğine devam etti. Ortaköy İlçe teşkilat yöneticileri ile bir araya gelen Milletvekili Kaşlı, bayramlaşma etkinliği gerçekleşti. Ziyaretinin ardından Ortaköy halkı ile buluşan Milletvekili Kaşlı, Ortaköy halkı ile bayramlaşarak sohbet etti.

Ziyaretinin ardından açıklama yapan Milletvekili Kaşlı, “MHP Ortaköy İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, Teşkilat yöneticilerimiz ve hemşehrilerimizle bayramlaşıp, hasbihal ettik. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın inşallah.”  dedi.

Haber: Fatma Altınok