Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, Mustafa Zavlak’tan övgüyle bahsetti

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen 28. Dönem MHP Milletvekili 2. Sıra adayı olan Mustafa Zavlak, seçim döneminde MHP’yi Eskil ilçesinde birinci sıralara taşımıştı. 2024 yerel seçimlerde ise Mustafa Zavlak’ın Eskil Belediye Başkanlığına aday olması bekleniyor. Milletvekili olarak seçilen parti arkadaşı Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak hakkında övgüyle bahsetti.

     

Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Süt gibi temiz derler ya, Mustafa Zavlak tam olarak öyle.” diyerek Mustafa Zavlak hakkında hiç kötü söz duymadığını vurguladı. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Eskil ilçesinde sevilen Mustafa Zavlak hakkında övgü dolu sözleri dikkat çekti.
Eskil’de MHP olarak büyük oranda oy almasının nedeni olarak Mustafa Zavlak olduğunu düşünen Milletvekili Kaşlı, “Eskil’de biz hiçbir zaman bu kadar oy almadık. En fazla 3 bin alıyorduk. 14 Mayıs seçimlerinde 7 bin 627 oy aldık. AK Parti kuruldu kurulalı, Eskil’den hep yüzde 80’in üzerinde oy alıyor. İlk defa bu seçimlerde MHP, AK Parti’ye 2 bin oy fark attı. Benim için bir sürü olumsuz cümle duymuşsunuzdur. Şükürler olsun tanıyanlar tanımayanlara anlatıyor. Samimiyetimi, duruşumu, nasıl biri olduğumu ama ben bugüne kadar Mustafa Zavlak hakkında bırakın cümleyi kelime bile duymadım. Süt gibi temiz derler ya, Mustafa Zavlak tam olarak öyle” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok