Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, “Her türlü Terör tehdidi ve güvenlik riskine karşı dimdik durmaya evet dedik”

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ramazan Kaşlı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak ve Suriye’deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılması kararına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde evet dedikleri yönünde açıklama yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak ve Suriye’deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılması kararı Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda 164 ret oyuna karşın 357 oy çoğunluğuyla kabul edildi.

17 Ekim 2023 tarihinde TBMM’de konu olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak ve Suriye’deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılması Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi 357 oyla 2 yıl daha uzatılma kararı verildi. Buna ilişkin açıklama yapan Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak ve Suriye’deki görev süresinin iki yıl daha uzatılmasına dair Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak evet oyu kullandık” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerektiği takdirde terör örgütlerinin sınır ötesin müdahalede bulunmasına evet dediklerini ifade eden Milletvekili Kaşlı; “Liderimizin de bugün ki TBMM Grup Toplantımızda vurguladığı gibi; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerektiği takdirde terör örgütlerine sınır ötesi harekât ve müdahalede bulunmak maksadıyla yabancı ülkelere gönderilmesine evet dedik.  Her türlü Terör tehdidi ve güvenlik riskine karşı dimdik durmaya evet dedik” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok