Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı; “Hedefimiz genelden yerele birlik”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, yerel seçimlerde Merkez ilçe dâhil olmak üzere tüm belediyeleri almak istediklerini söyleyerek, “Yönetimde istikrar daha güçlü istikbaldir. Bizde bu ilkeler doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tüm teşkilatımızla gece gündüz çalışacağız. Yerel yönetimlerin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Türkiye’mizin medeniyetler ve milletler mücadelesinde büyük bir kozu olacaktır. Milletimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyıl’ına sağlam adımlarla ilerlediklerini söyleyen Milletvekili Ramazan Kaşlı; “MHP’nin yaklaşık 54 yıldır verdiği kararlı siyasi mücadele ile 21. Yüzyıl Türkiye ve Türk dünyasının yüzyılı olacak ve kutlu yürüyüş ilelebet devam edecektir” sözlerini kullandı.

28. Dönem TBMM ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türk milletinin, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde önemli ve etkili bir kazanıma imza attığını ifade eden Ramazan Kaşlı, “Yerel yönetimlerin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Türkiye’mizin medeniyetler ve milletler mücadelesinde büyük bir kozu olacaktır. Milletimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır” diyerek yerel seçimlerde halkın iradesine güvendiklerini yineledi.

Yerel seçim çalışmalarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla başladıklarının altını çizen Milletvekili Kaşlı, “Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her platformda dile getirdiği gibi hedefimiz, istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşmaktır. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır. Aklın yolu bir, genelden yerele birlik, ülkede, yönetimde dirlik oluşturmaktır. Ayırmadan ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrar sağlamaktır. Yönetimde istikrar daha güçlü istikbaldir. Bizde bu ilkeler doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tüm teşkilatımızla gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Avni Kuru