Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu; “Türk Halkı Tüm Dünyaya Demokrasi Dersi Verdi”

Ak Parti Milletvekili Cengiz

Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu;Millet kazandı ve hiç kimse kaybetmedi. Seçimin İkinci turu da tıpkı ilk turda olduğu gibi bütün dünyaya bir demokrasi dersi mahiyetinde geçti dedi. Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu; deçim döneminde destek veren herkese teşekkür etti.
Aksaray AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türkiye genelinde yapılan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonucun ardından 13. Cumhurbaşkanı olarak tekrardan seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a ve ona destek veren Türk halkına teşekkürlerini sunarak bir açıklamada bulundu.
Geçtiğimiz haftalarda Türkiye iki türlü bir seçim dönemine girdi. İlk turda 28. Dönem Milletvekili isimlerini belirlerken, İkinci tur da ise Cumhurbaşkanı’nı seçen Türkiye vatandaşları, seçimden sonraki süreçte ise Partililer değerlendirme yapmaya başladı.
Bunun üzerine Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu bir açıklama yaptı.Milletvekili Aydoğdu yaptığı açıklamada; ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi tekrar kazanması ile ilgili yaptığı açıklama; “Elhamdülillah “Mayıs 2023” Seçimlerinin ikinci etabı da bitti. Allah’a şükür kazandık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi Millet kazandı ve hiç kimse kaybetmedi. Seçimin İkinci turu da tıpkı ilk turda olduğu gibi bütün dünyaya bir demokrasi dersi mahiyetinde geçti. Demokratik seçimler yapabilmek konusunda Milletimiz ne kadar ehil ve maharetli olduğunu ve karar verirken ne kadar hassas bir ayar yapabildiğini bir kez daha gösterdi. Sonuçlar itibariyle Aziz Milletimiz muhalefete net ve ağır bir mesaj verdiği gibi bizlere de daha dikkatli olmamız yönünde bir mesaj verdi. “ dedi.
Aksaray halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik verdiği desteğe değinen Milletvekili Aydoğdu; “ Milletimizin söyledikleri ve talimatı elbette başımız gözümüz üstüne. Aksaray’ımız da bu seçim sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek verdi. Aksaray Ak Parti ailesi bütün aile fertleri ile elinden gelen gayreti gösterdi.” dedi.

Milletvekili Aydoğdu, seçim döneminde destek veren AK Parti teşkilatına ve Cumhur İttifakı ortağına yönelik açıklamasında ise; “ Bu vesileyle yeni göreve başlayan İl Başkanımız Hamza Aktürk başta olmak üzere tüm İl Ana Kademe Teşkilatımıza, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Ana Kademe Teşkilat mensuplarımıza, Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve çalışma arkadaşları başta olmak üzere bütün İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza ve çalışma arkadaşlarına, Aksaray halkının üzerine bir aile şefkati ile titizlenen ve mahalle mahalle, kapı kapı dolaşan İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarımıza, Gece gündüz demeden sokak sokak gayret eden, İl ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza, saat, dakika dakika planlamalar yaparak seçim çalışmalarının hiçbir aksamaya meydan vermeden yerine getirilmesini sağlayan heyecanını hepimize ulaştıran SKM Başkanımız Şaban Yüksel Başkanımıza ve SKM’nin tüm gizli kahramanlarına ve parti personelimize, Kardeşlik hukuku içerisinde, kaçıncı sıradayım demeden, tüm gayretini, birikimini ve azmini sahaya yansıtan kıymetli milletvekili adaylarımıza, Başta Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere Cumhur İttifakımızın bütün mensuplarına ve gönül verenlerine teşekkür ederim.” Dedi.
Seçim döneminde faaliyetlerini halka duyuran basın mensuplarına yönelik konuşan Milletvekili Aydoğdu; “Çalışmalarımızı kamuoyuna aktarmamızda bize destek olan fedakar basın emekçilerine, Sivil toplum kuruluşlarımıza ve değerli mensuplarına, “Milli irade namustur.” şiarıyla sandığa sahip çıkan sandık kurulu üyelerimize ve sandık müşahitlerimize, Her seçimde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli gönüldaşlarımıza, sevenlerimize, Ak Parti ailesinin gözü yaşlı, dili dualı, gönlü vefalı tüm fertlerine, Gözümüzün nuru Aksaray Halkına, Başımızın tacı Aziz Milletimize canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.
Konuşmasının son cümlelerinde ise Aydoğdu, “Ömürleri bereketli olsun, elleri dert görmesin. Rabbim milletimizin bahtını açık eylesin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.” Diyerek seçim sürecinde destek olan herkese teşekkürlerini iletti.
Haber: Fatma Altınok