Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu, Meral Akşener Cumhur ittifakını kıskanıyor

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaptığı bir konuşmada Cumhur İttifakını överek Millet İttifakında yaşanan sorunlara değinmesinin ardından Aksaray AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Cumhur İttifakı, Meral Akşener’in bile kıskandığı bir ittifaktır. Bugüne kadar Cumhur İttifakı’nda kırıcı hiçbir olay yaşanmadı. İttifak dediğiniz böyle olur. Gönlüm, yerel seçimlere de ittifak olarak girmemizden yanadır” şeklinde ifade kullandı.

“Cumhur İttifakı Çok İyi Bir İttifak Oldu”

AK Parti Milletvekili Aydoğdu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik; “Cumhur İttifakı Meral Akşener’in kıskandığı bir ittifak. Geçenlerde, yaptığı bir söyleşide, Cumhur İttifakı’nı övdü, Millet İttifakı’nın sorunlarından bahsetti. Cumhur İttifakı çok iyi bir ittifak oldu. Sorunsuz gidiyor. Tabanlarda birbirlerine yakın. Büyük bir centilmenlik örneği verildi. Hiçbir kırıcı olay olmadı. İttifak dediğiniz böyle olmalıdır. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan hem de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Allah razı olsun.” dedi.

“Benim Gönlümden Geçen Cumhur İttifakı Olarak Mahalli Seçime Girmemizdir”

2024 yılı yerel seçimlerine AK Parti ve MHP teşkilatı ittifak olarak mı girecek yoksa ayrı ayrı mı girecek vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlere girilmesi düşüncesinde olan Milletvekili Aydoğdu;  “Ama son durumu bilmiyorum. Bir heyet oluşturulduğu ve görüşmelerin başlayacağı yönünde geçenlerde haberler vardı.  7 Ekim’de yapılacak olan kongremiz beklenmeden bir çalışma yapılacak gibi görünüyor. Benim gönlümden geçen Cumhur İttifakı olarak mahalli seçime girmemizdir. Türkiye’nin artık siyasi yönden yeni tartışmalara tahammülü kalmadı. 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde millet hesabını kesti. 28 Mayıs’ta verilen hükmün gereği olarak ittifakta gidilmesinden yana gönlüm. Ama biz vermeyeceğiz kararı. Kararı verecek olan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok