Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu, Akşener’in sözlerini değerlendirdi

O sitem madem açıkta

O sitem madem açıkta yapıldı, orada bırakılmamalı
İyi Parti’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaptığı konuşmayı değerlendiren AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İyi Parti’ye o kadar oy verenlere saygı olarak biz susuyoruz ama onlar yine oy verenlere saygı olarak, o serzeniş, o sitem madem açıkta yapıldı, orada bırakılmaması gerekir.” dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, partisinin 3. Olağan Genel Kurulu’nda parti delegelerine yönelik yaptığı konuşmayı değerlendiren AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Meral Akşener’in konuşması parti içine yönelik konuşmaydı ve orada bizim arkadaşlarımız, dostlarımız, pek çok tanıdığımız insanlar var. O konuşmanın kendi içerisinde, kendi mantığı içerisinde ve parti içerisinde Türkiye’de ki siyasi geleneğe uygun olarak ve oradaki o konuşmaya dinleyen insanların siyasi geçmişlerine, seviyelerine uygun olarak o konuşmanın bir değerlendirilmesi ve masaya yatırılması gerekir. Bunu da onların yapması lazım. Dinlediğimiz haliyle söylüyorum, Akşener’in öfkesine ve üzüntüsüne üzüldük. Bir parti Genel Kurulu’nda parti içi meselelerin bu kadar dışarıda konuşulmasına üzüldük ama dediğim gibi İyi Parti’nin problemi bu orada konuşulması gerekir. Fakat dışarıya yansıdığı şekliyle biz hem Akşener adına hem orada siyaset yapan insanlar adına herhalde bunu bir şekilde değerlendirirler, masaya yatırırlar diye düşünüyorum. Kamuoyunun da esasen öyle bir beklentisi var.” şeklinde konuştu.
Ortada pek çok itham olduğunu ifade eden Aydoğdu, “Suçlamalar var, herkes merak etti. Kim kastediliyor diye. Ama bize herhangi bir konuda cevap vermek, değerlendirmek vesaire düşmez. Kendi içlerinde değerlendirilmesi gerekir. O soruların açıkta bırakılmaması gerekiyor. O serzeniş, o sitem madem açıkta yapıldı, orada bırakılmaması gerekir. Herhalde takdir ederler, onu İyi Parti’ye o kadar oy veren %8-9 oy aldı. Onlara saygı olarak biz susuyoruz ama onlar yine oy verenlere saygı olarak onun bir muhasebesini yaparlar diye varsayıyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Avni Kuru