Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu Ağaçlı Silo Firmasını Ziyaret Etti

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili ve adayı Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Ak heyet ile beraber Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Ağaçlı Silo firmasını ziyaret etti.

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerine iki gün kalırken Ak Parti Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları kapsamınca gezi ve ziyaretleri hız kazandı. Seçim için sahalarda çalışmalar yürüten Milletvekili ve adayı Aydoğdu, ilçe, köy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin üzerine Organize Sanayi Bölgesine giderek Ağaçlı Silo fabrikasını gezdi.

Tahıl depolama alanında çalışma yürüten Ağaçlı Silo firmasının yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Ak heyeti, Aksaray’ın sanayi gücüne yönelik değerlendirme ve tarım alanında fikirlerin görüşüldüğü ortam oldu. Çalışanlarla beraber üretim tesisini gezen Ak heyet, çalışanlardan seçime yönelik beklenti ve isteklerini dinledi. Bunun üzerine çalışmalar yapacağını belirten heyet seçime destek istedi. ‘Türkiye Yüzyılı’ için çalışmaların süreceğini, işçinin, işverenin yanında olacağını belirten Aydoğdu; “firma yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza hayırlı kazançlar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok