Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy’a Sağlık İl Müdürü ve İŞKUR İl Müdürü ziyarette bulundu

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’u Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ziyaret etti.
14 Mayıs Genel seçimlerinde Aksaray halkı tarafından 28. Dönem Milletvekili olarak seçilen Hüseyin Altınsoy, seçim döneminde gerçekleştirdiği ziyaretlerle beraber halk tarafından sevilmeyi başarmıştı. Aksaray’ın gelişimi ve büyümesine yönelik çalışmalar yürüten Milletvekili Altınsoy, TBMM’de göreve başlamasının ardından iki tane önemli görev verilmişti. Plan ve Bütçe komisyon üyesi olarak seçilen Milletvekili Altınsoy çalışmalar için kollar sıvadı.

Ziyarete gelen Sağlık İl Müdürü Güleç ve İŞKUR Müdürü Akkaş, ziyaret esnasında Milletvekili olan Hüseyin Altınsoy’u tebrik ederek çalışma hayatında başarılar diledi. Aksaray’da sağlık alanında yapılan projeler kapsamında istişare edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönelik istek ve talepler görüşüldü. Aksaray’da istihdamı arttırmaya yönelik çalışmalar yürüten İŞKUR, iş bulma konusuna yönelik fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Altınsoy, “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Abdullah Güleç ve İŞKUR İl Müdürümüz Mahmut Akkuş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Haber: Fatma Altınok