Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy’a gazi mecliste ziyaretler sürüyor

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’a TBMM’de tebrik ziyaretleri sürüyor. Milletvekili Altınsoy’u ziyaret eden diğer bir heyet ise, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Serdar Baydar ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkez Başhekimi Feyza Baydar oldu.
Ziyaret esnasında Milletvekili olan Hüseyin Altınsoy’u tebrik eden heyet, çalışmalarında başarılar diledi. Aksaray’da gençlik ve spor alanında yapılan faaliyetlere değinen Gençlik ve Spor Müdür Yardımcı Baydar, spor alanında ki gelişmeler hususunda istişare etti. Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ın her alanda gelişmesi ve büyümesi için çalışmalar yürütüldüğünü beyan etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi olan Feyza Baydar, hastane için gerekli bilgileri sunarak istek ve talep doğrultusunda yapılması gerekenleri belirtti. Milletvekili Altınsoy, yapılması gerekenler hususunda fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Altınsoy; “Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Serdar Baydar ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Feyza Baydar’ı Gazi Meclisimizde misafir ettik.” dedi.
Haber: Fatma Altınok