Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Salı Pazarında vatandaş ve esnaflarla buluştu

Milletvekili Altınsoy, Salı Pazarını

Milletvekili Altınsoy, Salı Pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Başkan Yardımcıları Şaban Yüksel, Bayram Çiçek ve Yılmaz Eroğlu ile birlikte Salı Pazarını gezdi.

     

Salı pazarını gezen AK Parti heyeti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Vatandaş ve esnaflarının istek ve taleplerini yakından takip eden Milletvekili Altınsoy, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini tek tek dinledi.

Milletvekili Altınsoy, Salı Pazarını ziyaret ederek, vatandaşları yakından takip etme imkanı yakalıyor. Vatandaş ve esnafı bire bir dinleyen Milletvekili Altınsoy, oluşturulan talep ve sorunlara yönelik çözüm bulma yolunda vatandaş ve esnaf ile istişare etti.

Salı Pazarında Aksaray’ın esnaf ve halkı tarafından sıcak karşılanan Milletvekili Altınsoy, vatandaşlarla buluştuğu Salı Pazarında sıcak ve samimi görüntüleri kameralar yansıdı. Milletvekili Altınsoy esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde buldu.

Milletvekili Altınsoy, Salı Pazarı ziyaretine yönelik; “Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür, İl Başkan Yardımcılarımız Şaban Yüksel, Bayram Çiçek ve Yılmaz Eroğlu ile birlikte Salı Pazarı esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk. Rabbim esnafımıza hayırlı bereketli işler nasip etsin inşallah” dedi.

Haber: Fatma Altınok