Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Kültür ve Turizm Müdürü Doğan’ı misafir etti

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’u Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ziyaret etti. TBMM’deki odasında misafir eden Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ı Kapadokya’nın anahtarı olarak nitelendirilirken kültür ve turizm açısında daha ileriye götürmek adına çalışmaları devam ediyor.

İl Kültür ce Turizm Müdürü Doğan ile bir araya gelen Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ın turizmi hakkında bilgiler aldı. Sanayi gücü olarak büyüyen Aksaray son zamanlar turizm alanında da ismini duyurması adına çalışmalar sürüyor. Aksaray’ın turistik yerlerine yapılan çalışmaları değerlendirildiği bir ortam oldu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan, Milletvekili Altınsoy’a Aksaray’ın kültürüne içeren bir dergi hediye etti.

Milletvekili Altınsoy ziyaretle ilgili açıklamasında; “İl Kültür Turizm Müdürümüz Mustafa Doğan’ı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Kendisine hediyelerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaret eden diğer bir heyet ise, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal oldu.

Ziyareti esnasında Milletvekili Altınsoy’u tebrik eden heyet, çalışma hayatına başarılar dileğinde bulundu. Bunun üzerine Milletvekili Altınsoy; “İl Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik ve Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Kartal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Fatma Altınok