Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, İl Koordinatörleri İstişare Toplantısı katıldı

Ak Parti Aksaray Milletvekili,

Ak Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Hüseyin Altınsoy il koordinatörleri istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında yapılan il koordinatörleri istişare toplantısına İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Hüseyin Altınsoy’da katılım gösteren Milletvekili Altınsoy yaptığı açıklamada, “Alınan kararların partimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Aksaray’dan AK Parti Milletvekili olarak seçilen Hüseyin Altınsoy, Milletvekili olarak seçilmesinin ardından birçok başarıya imza attı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) en önemli komisyonlarından biri olan Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olarak seçilmiş ve komisyonda yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

AK Parti’nin Grup Yönetim Kurulu olarak seçilen ve kendisine önemli bir görev daha verilmesiyle Milletvekili Altınsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse’nin oluruyla  İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevine atandı.

Milletvekili Altınsoy, yürüttüğü çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirirken halktan hiçbir zaman kopmaması ve TBMM çalışmalarının hemen ardından Aksaray’a gelerek vatandaşlarla buluşması ile de halkın gönlünü kazandı.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında yapılan il koordinatörleri istişare toplantısına online olarak katılım gösterdi. Altınsoy toplantıya yönelik yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir başkanlığında, il koordinatörleri istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Alınan kararların partimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok