Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy Hasandağı Şenliklerine Katıldı

Aksaray AP Parti Milletvekili

Aksaray AP Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Hasandağı Şenliklerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de yemin töreni gerçekleştiren Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ı mecliste temsil edecek isim oldu. Pazar günü Helvadere belediyesi tarafından yapılan Helvadere Hasandağı Hıdırellez bahar şenliklerine AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli, Helvadere Belde Başkanı Asım Karadal ile birlikte Hasandağı Şenliklerine katılan vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Şenlik esnasında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Altınsoy, vatandaşlarla hasbihal ederek, seçimden sonraki süreçte, Aksaray’a katkı sağlamak adına yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Şenlikte piknik yapan vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Altınsoy, “Bizleri güler yüzle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Şenlikten sonra açıklama yapan Milletvekili Altınsoy, “İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Tüzün, Helvadere Belediye Başkanımız Arif Bellikli, Helvadere Belde Başkanımız Asım Karadal ile birlikte Hasandağı Şenliklerine katılım sağlayarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi. Günün anısına vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Altınsoy “Türkiye yüzyılını hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Haber: Fatma Altınok