Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy; “Durmadan, yorulmadan ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz”

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, grup yönetim kurulu toplantısına katıldı. Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşen TBMM Grup toplantısının ardından yönetim kurulu üyelerinin ve milletvekillerinin bir araya geldiği toplantıya Aksaray Ak Parti Milletvekili Altınsoy’da katılım gösterdi.

28. Yasama dönemi içerisinde olan Türkiye’nin gelişimi ve büyümesi için iktidar çalışmalar yürütmek için kolları sıvadı. Türkiye genelinde Milletvekilleri bir araya gelerek mecliste önergeler sunmaya başladı.
Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül başkanlığında gerçekleşen Grup Yönetim Kurulu üyelerinin ve Milletvekillerinin bulunduğu toplantıda 28. Dönem için neler yapılması gerektiği hususunda istişare edildi. Türkiye’nin kalkınması ve ekonomik gücünü toparlamasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Altınsoy; “Grup Başkanvekilimiz Abdülhamit Gül başkanlığında grup yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekillerimizle bir araya gelerek 28. Dönem için istişarelerde bulunduk. Durmadan, yorulmadan ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Haber: Fatma Altınok