Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Adayı Aydoğdu, Fatih Mahallesinde

AK Parti Milletvekili adayları,“

AK Parti Milletvekili adayları,“ Doğru Adımlarla Yola Devam” sloganlarıyla köy, mahalle, esnaf demeden kapı kapı saha ve seçim çalışmalarına devam ediyor.
Aksaray AK Parti Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Parti mensuplarıyla beraber mahalle ve esnaf ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.
Esnaf ziyaretlerinin diğer bir adresi de Fatih Mahallesi oldu. Mahalle esnaflarıyla bir araya gelen Milletvekili  ve adayı Cengiz Aydoğdu  esnafların beklentilerini, taleplerini dinleyerek esnafın sorunlarını iyileştirmek hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Mahalle gezilerinde vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Milletvekili adayı, vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek sorunların en kısa sürede çözülmesi için çakışmalar başlatılacağını ifade ederek 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler. Mahalle esnafı Ak Parti Milletvekili adaylarına destek vereceklerini beyan ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok