Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİLLETİN BEKASI İÇİN MHP

 mhp aksaray milletvekili adayları

 mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlıve fatih Önemli, hafta sonunda yeşilova ve yeşiltepe kasabalarına giderekburadaki vatandaşları ve esnafları ziyaret ettiler. 

vatandaşlarınilgisinden memnun ayrılan mhp adayları ramazan kaşlı ve fatih Önemli, 24haziran seçimleri öncesinde hasbihal ederek sıkıntılarını dinlediler. adaylar24 haziran seçiminin öneminden bahsedip,   cumhur İttifakınıanlatarak, mhp’yi desteklemelerini istediler. adaylar, milletimizin bekası içinçalmadık kapı, sıkmadık el, gitmedik belde, köy, mahalle ve yaylabırakmayacağız diyerek seçim çalışmalarını son sürat devamediyorlar.  

dört koldan Çalışıyorlar

mhpaksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı ve fatih Önemli aksaray merkezebağlı köy ve kasabalar ve yaylalarda, sefer alkan ortaköy merkez ilçesi ileköylerinde, ağaçören ve sarıyahşi bölgelerinde, aysun  hızlı okur’damerkez ilçe ile  mahallelerinde haftasonunda seçim çalışmalarını yaparak 24 haziran seçimlerinde mhp’ye vekendilerine destek istediler. 

emeklilikte yaş sorunukalkacak

mhpaksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur vefatih Önemli yaptıkları ortak açıklamada, 24 haziran’da yapılacak milletvekiligenel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek,bu seçimde cumhur ittifakında yer aldığımız ak parti ile birlikte zaferleayrılacaklarını belirterek, emeklilik için yaş bekleyen emeklilerimiz emekliolacaklardır. 

esnafın, aksaray’ın vekiliolacağım 

mhpmilletvekili adayı ramazan kaşlı, aksaray’ın öz evladı, içinizden biriyim vebende 40 yıllık ayakkabı esnafıyım. 24 haziran’da halkımın ve esnafımın vekiliolmak için tüm aksaraylı hemşehrilerime “ramazan kaşlı sözü”veriyorum. milletvekili olduğum zaman aksaray’ımızın çözülemeyen sorunlarını,vatandaşımız tıkanan işlerinin önünü açacağım. ben bu şehirde doğdum vebüyüdüm. bundan sonra halkımıza hizmet etmek benim için en büyük şereftir”dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret