Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİLLETİMİZİN KUTLU YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDECEK

türkiye’yi lider ülke yapma

türkiye’yi lider ülke yapma hedefine kararlılıklayürüyeceklerini ifade eden ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “azizmilletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı herne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dikduruşu, ak parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır” dedi.

16 yıldır girdiği tüm seçimleri başarıyla kazanan akparti’nin ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına aldığına değinen başkanaltınsoy, “liderimiz recep tayyip erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanınneferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. bizlersiyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. görevve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme vetazelenme anlamına gelmektedir. bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığınoktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmetyarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

ak parti kadrolarının büyük ve güçlü türkiye hedefiylegece gündüz çalışmaya devam ettiğini ifade eden altınsoy, “liderimiz receptayyip erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azimve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza vegençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize,kararlılıkla yürüyeceğiz. aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek içinyapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsayapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, ak parti kadrolarının azmi vegayreti ile boşa çıkacaktır. büyük ve güçlü türkiye, geleceğimizin teminatıolan çocuklarımıza borcumuzdur” diye konuştu.

türkiye’nin son aylarda ekonomik ve terör örgütlerininsaldırısı ile karşı karşıya bulunduğuna değinen altınsoy, “geçmişten bu yanapek çok saldırı olsa da bu seferki ekonomi bahane edilerek türkiye’nin teknikverilerinin piyasa koşullarının kabul etmediği bir kur savaşlarına itilmiştir.Şu ana kadar ki gelişmelerde hükümetimiz tüm tedbirleri almıştır ve diğertaraftan da milletimiz bunun bir operasyon olduğunun farkında olup elindengelen tüm çabayı göstermektedir. 81 milyon tek yumruk olduğu sürece allah’ınizniyle hiçbir güç türkiye’nin kutlu yürüyüşüne engel olamayacaktır” dedi.

ak parti, kuruluşundan bu yana milletin hizmet adınaçalışmalar yürütmüş ve bugün milletiyle bütünleşmiş bir parti olarak yenihedefine doğru yol almıştır diyen altınsoy, “meselenin millet ve memleketmeslesi olduğunu bilmesiyle hareket eden ve bu gaye ile milleti adına güçlükazanımlar sağlayan ak parti, dün olduğu gibi bugünde milleti için çalışmalaryürütmektedir.  devlet anlayışı ilemilleti merkez konumda tutan ve çalışmalardaki önceliği milletin refahı olan akparti, bu bilinçle çalışmalarına yenilerini eklemektedir. milletiyle gönül bağkurmuş bir parti olarak, milletine hizmeti borç bilmiştir. bizim yoldaşımızmillettir. milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmayakimsenin gücü yetmeyecektir. birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!