Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİLLETİMİZ DEVLETİNE SAHİP ÇIKTI

enflasyonla topyekun mücadele programı’nın

enflasyonla topyekun mücadele programı’nın ciddi anlamdadestek gördüğünü belirten ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, “firmalarımızve işverenlerimiz, çalışanlarımızın tamamı programı ciddi bir şekilde desteklemesihükümete ve ülkemize gösterilen güvenin bir tesisi ve bir yansımasıdır” dedi.

yeni ekonomi programı kapsamında enflasyona yönelikgönüllülük esasıyla başlatılan çağrı, her geçen gün artarak, adeta seferberliğedönüştü.

türkiye’nin önde gelen marka ve perakende zincirinden,kentlerin en küçük esnafına kadar herkesin omuz omuza vererek devletine sahipçıktığını vurgulayan başkan altınsoy, mücadele kapsamında başlatılan indirimiyansıtan logolara hemen hemen her yerde rastlanılabilir hale gelindiğinedikkati çekti.

hükümetin mücadelenin meyvelerini en kısa süredetoplamayı hedeflediğini ifade eden altınsoy, türkiye ekonomisini el birliğiylekurtaracaklarına inandıklarını aktardı.

türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıların, hükümetin vemilletin dik duruşuyla başarılı olamayacağını vurgulayan altınsoy, destek verenen küçük esnaftan önde gelen iş adamlarına, esnaf ve stk temsilcilerine kadarherkese teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!