Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’DEN İŞTİŞARE ZİYARETLERİ

milliyetçi hareket partililer sırasıyla

milliyetçi hareket partililer sırasıyla vali aykutpekmez’i, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve İl emniyet müdürü ali karabağ’ı ziyaret ettiler.

milliyetçi hareket partisi (mhp) İl başkanı mustafaÇölkesen beraberinde merkez İlçe başkanı cavit Çıtak ve milletvekili adaylarıramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli ile birlikte valiaykut pekmez’i ziyaret etti.

seçim çalışmaları kapsamında vali aykut pekmez’i ziyareteden mhp İl yönetimi ve milletvekili adayları seçim çalışmalarından bahsetti.

misafirlerini valilik makamında ağırlayan vali pekmez; 24haziran cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize veilimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak ziyaretlerinden dolayı mhpheyetine teşekkür etti.

sonrsında mhp’li adaylar aksaray belediye başkanı halukŞahin yazgı’yı makamında ziyaret etti.

ziyarette, mhp’li heyet ile belediye başkanı haluk Şahinyazgı, 24 haziran seçimiyle ilgili gündeme dair genel konular üzerindedeğerlendirmeler yaptı. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkanyazgı, mhp milletvekili adaylarına ve merkez İlçe başkanına teşekkür etti.

mhp merkez İlçe başkanı cavit Çıtak ve mhp milletvekiliadayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli, şehreyapmış olduğu hizmetlerden dolayı belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ yateşekkür etti.

son olarak İlemniyet müdürü ali karabağ’ı makamında ziyaret ederek, hasbihal edip, 24haziran da birlikte yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönemmilletvekilliği seçimler öncesi seçim çalışmaları ve ilimizle ilgili genelkonular üzerinde istişarelerde bulundular.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret