Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’DEN ANMA PROGRAMI

mhpİl teşkilatı İstiklâl marşımızın

mhpİl teşkilatı İstiklâl marşımızın yazarı m. akiferoy’un vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle asÜ akademisyenlerinden dr.bilgen taşdoğan, dr. tahsin yıldırım ve Öğr. görevlisi ercüment sarıay’ınsunumlarıyla anma programı düzenlendi.

mhp İl başkanı av. mustafa Çölkesen belediye başkanadayı sefer alkan, Ülkü ocakları İl başkanı muhsin arslan ve ocak teşkilatmensupları, İl kadın kolları başkanı nermin fidan ve yönetim kurulu Üyeleri,kamu-sen İl temsilcisi taner kara, İl ve merkez İlçe yönetim kurulu Üyeleri, İlgenel ve belediye meclis Üyesi a. adayları, çok sayıda aksaray’lı vatandaşlarınınve basın mensuplarının katılımlarıyla bugün İlteşkilat binasında İl kadın kolları başkanlığınca milli Şairimiz, İstiklâlmarşımızın yazarı m. akif eroy’un vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle asÜakademisyenlerinden dr. bilgen taşdoğan, dr. tahsin yıldırım ve Öğr. görevlisiercüment sarıay’ın sunumlarıyla anma programı düzenlendi.

mhp İl başkanlığından yapılan açıklamada “m. akif ersoy’ayüce allah’tan rahmet, büyük türk milletine kazandırdığı eserlerden dolayıkendisini saygıyla, minnetle ve şükranla anıyor, bu güzel programındüzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi