Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’DE BU ‘SEFER’ TAMAM

mart yerel seçimleri öncesinde

mart yerel seçimleri öncesinde mhp aksaray belediyebaşkan adayı sefer alkan ile belediye meclis ve İl genel meclisi adaylarıçalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan veberaberindeki heyeti tarım İl müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü,İtfaiye müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İtfaiye müdürlüğünde yunus emre lisesi öğrencilerinin dekatıldığı tatbikatı yerinde izleyen mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, daha sonra tarım İl müdürlüğünü ziyaret etti. burada çalışanlarla vevatandaşlarla buluşan mhp aksaray adayı alkan, birlik ve beraberlik mesajıverirken; “el ele vererek aksaray’ın sorunlarını birlikte çözeceğiz. buşehrin tozunu birlikte yuttuk, birlikte yollarında yürüdük, hizmeti de beraberyapacağız” ifadesine yer verdi.

Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğünü ziyaret eden mhpaksaray belediye başkan adayı sefer alkan; “Şehircilik ve şehir yönetimibizim işimizdir. harita ve kadastro mühendisi olmam sebebiyle iş tecrübe vebirikimimi aksaray için uygulayacağım. bizim tek sevdamız ve amacımız aksarayve aksaraylıdır” dedi.

bu “sefer” başkan olacak

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan gittiği heryerde vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanıyor. seçmenler;”aksaray’a getirilmeyen hizmetin mhp adayı sefer alkan’la geleceğineinanıyoruz. 31 mart’ta oyumuz sefer alkan için mhp’ye. allah’ın izniylevereceğimiz oylar boşa gitmeyecek ve aksaray sefer alkan’la 5 yılda hakkettiğihizmeti  alacağına inancımız ve güvenimiztamdır” şeklinde konuştular.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”