Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP TOPAKKAYA VE BAĞLIKAYA’DA

24 haziran seçimleri çalışmalarıkapsamında

24 haziran seçimleri çalışmalarıkapsamında mhp aksaray milletvekili adayları, İl başkanı ile partililer öncetopakkaya kasabasına ardından da bağlıkaya kasabasına giderek vatandaşlarlabuluştular.

24 haziran seçimleri çalışmalarıkapsamında mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, fatihÖnemli, İl başkanı mustafa Çölkesen ile partililer önce topakkaya kasabasınaardından da bağlıkaya kasabasına giderek vatandaşlarla buluşup, seçimçalışmaları kapsamında çarşı esnafları ve mahalle sakinleriyle kucaklaşarak,hasbihal edip, sorunlarını dinlediler.

teravih namazını topakkayakasabasında eda eden ve cami cemaati ile buluşan mhp milletvekili adaylarıardında kasabadaki kahvelerde bulunanlarla bir araya gelerek cumhur ittifakınıanlattılar.

mhp’nin tbmm’sinde daha fazla sayıdamilletvekili ile olması gerektiğini anlattılar. mhp’nin seçim beyannamesihakkında da vatandaşlara anlatan mhp adayları milliyetçi hareket partisininmecliste daha fazla milletvekili ile temsil edilmesi gerektiğini, 15 temmuzhain darbe girişiminde milliyetçilerin darbecilere karşı duruşu gördüler.

Ülkenin selameti için mhp’limilletvekili sayısının 35 değil, 135, 235,335 olmalıdır. mhp milletvekiliadayları, 24 haziran’da sandığa giderken başkanlık oyumuzu recep tayyiperdoğan’a milletvekili oyunu ise cumhur ittifakına ve mhp’ye vermelerininönemini anlattılar.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”