Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP SEÇMENLERLE İSTİŞARE EDİYOR

mhp aksaray belediye başkan

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, Çarşımerkezi, sanayi sitesi, mahalleler derken şimdi de seçim çalışmalarını organizesanayi sitesinde bulunan fabrikaları ve fabrikadaki işçileri ziyaret ederekdevam ediyor.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, gittiğiher yerde seçmenin olumlu tepkisini alıyor. seçmenlerle hoş sohbet ediyor.onlara dokunup, sorunlarını dinliyor. dinlediği sorunlara göre de yeni yeni projeleroluşturmaya devam ediyor.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, organizesanayi bölgesi fabrika ziyaretlerine başladı. mhp’nin hazırladığı projeleri ve aksaray’ımıza katacağımız değerlerianlatıyor. seçmenlerle istişare ediyor. seçmenlerin gözlerindeki heyecan vehoşgörülerinden dolayı oldukça memnun da oluyor. 31 mart seçimlerine giderkenhalkından, seçmenlerden aldığı moralle yorulmak nedir bilmiyor. mhp aksaraybelediye başkan adayı sefer alkan,organzie sanayi bölgesinde bulunan firma yetkilisive değerli emekçi kardeşlerime teşekkür ederek, memleket ehline emanet! ortaksevdamız memleketimiz İçin, “gönüller hazır” sloganları ile çalışmalarınaaralıksız devam ediyor.

türkiye’nin ve aksaray’ın mhp kadrolarına bugünlerde dahafazla ihtiyacı var diyen mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, “vakitmhp vakti’dir. halkımızın ilgisinden, sevgisinden ve partimizden beklentisi çokbüyüktür. Ülkenin bekası için, aksaray’ın daha iyi yönetilmesi için mhpkadroları hazırdır. gönüller hazırdır. bizler hazırız. aksaray’ımızı gelecekdaha güzel yerlere taşımak için varız. hazırız. seçmenlerimizin de hazırolduğunu gördük. 31 mart’ta sandıklar mhp’ye verilecek oylarla adeta patlamayapacaktır. halkımızın evet mührünü Üç hilalin altına basarak mhp’yi yerelde 20yıl aradan sonra yeniden iktidara taşıyacaktır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti