Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP OYUNU KULLANDI

milliyetçihareket partisi (mhp) milletvekili

milliyetçihareket partisi (mhp) milletvekili adayı ramazan kaşlı oyunu eşi nuray ve kızımerve kaşlı ile birlikte geldiği Şeyh edebali İmam hatip ortaokulu’nda 1138numaralı sandıkta kullandı. 

kaşlı burada yaptığı açıklamada; “oyumuzu kullandık.türkiye cumhuriyeti devleti’nin bekası açısından 71 yıllık sistemin değiştiğibir seçim. tarihimiz açısından da önemli günlerden birini yaşayan türkiye’mizdeilk günkü açıklamamız da ilk önce aksaray’ımıza, sonra türkiye’mize ve sonra dakendimize ve genel merkezimize yakışır bir politika ve duruş sergileyip onagöre bir seçim dönemi geçireceğimizi beyan etmiştik. bugün olaysız bir şekildevatandaşlarımızın oyları sandıklara yansıyor. kullandığımız oylarımızın aksarayve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. bu seçimlerin diğerseçimlerden farklı olduğunun farkındayız. bize olan teveccühün de farkındayız.oy kullanmak için geldiğimiz okulun kapısında bizleri karşılayan tümhemşerilerimize, okul müdürümüze ve sandık başındaki görevlilere teşekkür ediyorum.dedi. 

milliyetçi hareket partisi (mhp) milletvekili adayı seferalkan Şeyhhamit mahallesinde bulunan gazi İlkokulunda 2087 sandık numaralısandıkta kullandı.

milliyetçi hareket partisi (mhp) milletvekili adayı aysunhızlı fatih sultan mehmet ortaokulunda 1028 nolu sandıkta oyunu kullanırkenmilliyetçi hareket partisi (mhp) milletvekili adayı fatih Önemli ise oyunufatih sultan mehmet ortaokulunda 1025 nolu sandıkta kullandı.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu,
Sıradaki Haber Ortaköy’de Kurban Bayramı Öncesi İlaçlama Çalışmaları Hız Kesmiyor!