Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP ORTAKÖY’LÜLERLE BULUŞTU

mhp, ortaköy İlçe ve

mhp, ortaköy İlçe ve  Ülkü ocakları teşkilatlarıyla birlikte ortaköyilçesinde seçim çalışması yaptılar.

mhp aksaray milletvekili adayları ramazankaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur, fatih Önemli ve İl başkanı mustafaÇölkesen, merkez İlçe başkanı cavit Çıtak, Ülkü ocakları başkanı ali akbulut,kadın kolları başkanı nermin fidan, kamusen İl başkanı taner kara, mhp ortaköy İlçeve  Ülkü ocakları teşkilatlarıylabirlikte ortaköy ilçesinde seçim çalışması yaptılar. 

mhp’li ortaköy belediye başkanı mahmut Ütük’ünde katıldığı proğram’da mhp milletvekili adaylarına ortaköy’lüler çok büyükteveccüh gösterdiler. mhp’nin 15 temmuz hain darbe girişimi ve sonrasındakiduruşu ile vatana sahip çıktığını söyleyen ortaköylüler, mhp’nin 15 temmuz vesonrasındaki duruşu unutulamaz. hükümete ve devlete sahip çıkan mhp genelbaşkanı devlet bahçeli’nin söylem ve duruşunu unutmadı, 24 haziran’da da halkmhp’nin önce vatan deyişini unutmayacak. mhp’nin ne kadar vatan sevdalısınıolduğunu gösterecek” dediler. 

mhp milletvekili adayları ve mhp aksarayteşkilatı da, ortaköylülerin mhp’nin önce vatan sonra partim ve ben duruşunuhatırladıkları ve 24 haziran’da bunu da sandığa giderken oy olarakkullanacaklarını söylemelerinden dolayı memnun olduk. ortaköylüler ortaköy İlçemerkezi meydanındaki çarşı esnaflarımızla kucaklaşarak, hasbihal edip,sorunlarını dinleyip, cumhur İttifakını anlatarak desteklerini istedik. onlardabizlere mhp 15 temmuz ve sonrasındaki duruşu ile görevini yaptı. Şimdi görevsırası biz de demeleri bizleri hali ile çok mutlu etti” dediler. 

ziyaret esnasında ak parti 21. dönem aksaraymilletvekili eczacı ahmet yaşar’ı da ziyaret eden mhp’liler, ahmet yaşar’ın mhpadaylarına ve cumhur ittifakına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. ahmetyaşar ile mhp adayları bir süre sohbet ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret