Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı; Bayramlar kardeşliğin simgesidir

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesaj yayınladı. Yayınladığı mesaj da Kurban Bayramının insanlarda manevi duygularını yoğunlaştırdığına değinen Milletvekili Kaşlı; “Bayramlar insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı çok anlamlı ve güzel günlerdir.” dedi.
6 Şubat’ta yaşana asrın felaketi depreminde, depremzede vatandaşlarını da unutmayan Milletvekili Kaşlı; “Bu yıl Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kaybettiğimiz canların yüreklerimizi yaktığı bir dönemde bayramlarımızı hüzünlü geçirdik. Kurban Bayramı’nı da maalesef buruk karşılıyoruz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” şeklinde sözlerine yer verdi.
Bayramların birleştirici gücü olduğuna inana Milletvekili Kaşlı; “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bu bayramı da dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görüyoruz. Kurban Bayramını ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, depremden etkilenen vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı daha da arttıracağına inanıyorum.” ifadesine yer verdi.
Milletvekili Kaşlı sözlerinin sonunda ise, “Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaray’lı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Haber Bülteni