Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Adayları İş Dünyasını Ziyaret Etti

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Çiğdem Er ve Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Altuntaş Grup firma sahibi İmdat Altuntaş ve Kaya Tekstil firma sahibi Metin Enli’yi ziyaret etti.
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına devam eden MHP milletvekili adayları Ramazan Kaşlı ve Çiğdem Er’in seçime yönelik gezi ve ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerinin bu sefer ki adresi Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Altuntaş Grup ve Kaya Tekstil oldu.

MHP Milletvekili adayları Kaşlı ve Er, MHP temsilcileriyle beraber Altuntaş Grup firması sahibi İmdat Altuntaş ve Kaya Tekstil firmasının sahibi Metin Enli ile bir araya geldi. Kaşlı ve Er fabrikaları gezerek firma sahipleri ile görüştü. Ardından fabrika çalışanları ile birlikte sohbet etti.
Ziyaretinin sonunda ise Kaşlı,” Bizleri samimiyetle karşılayan fabrika sahiplerimize ve işçi kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyor, kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
Haber: Fatma Altınok