Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Adayı Kaşlı, Millet Bize Sahip Çıkıyor

Vatandaşımız bizi samimiyetle bağrına

Vatandaşımız bizi samimiyetle bağrına bastı

Aksaray MHP Milletvekili ve Adayı Ramazan Kaşlı, seçim çalışmaları kapsamında Kutlu Köyü, Armutlu, İncesu, Taşpınar, Akçakent, Karacaören, Dikmen ve Gözlükuyu’ya ziyarette bulundu.

Milletvekili Kaşlı’ya MHP İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, 28.Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Çiğdem Er ve Teşkilat mensupları eşlik ederek Kutlu Köyü, Armutlu, İncesu, Taşpınar, Akçakent, Karacaören, Dikmen ve Gözlükuyu köylerinde vatandaşlarla bir araya gelindi.

Ziyarette açıklama yapan MHP Milletvekili ve Adayı Ramazan Kaşlı, “ Türkiye Yüzyılına gönülden destek veren vatandaşımızın büyük sevinci, heyecanı ve coşkusuyla karşılandık. Hemen sonrasında ise Dikmen köyümüzde Liderimiz Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle yapılmış olan Oğuzata Ortaokulu’nu ziyaret edip çocuklarımız ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Bizleri büyük bir sevinçle ve heyecanla karşılayan köylülerimiz sohbetlerimizi adeta coşkulu bir mitinge dönüştürdüler. Bu coşku ile tüm hemşerilerimizden 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’na desteklerini istedik. Heyetimizi samimiyetle kucaklayan bizlere canı gönülden inanan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kutlu Köyü, Armutlu, İncesu, Taşpınar, Akçakent, Karacaören, Dikmen ve Gözlükuyu Köylerimizde vatandaşımız bizi samimiyetle bağrına bastı” diye konuştu. Haber: Fatma ALTINOK