Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP GECE GÜNDÜZ SAHADA

mhp aksaray belediye başkan

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, 31 martseçimlerine çok sıkı şekilde hazırlanıyor. 

mhp belediye başkan adayı sefer alkan, gündüzleri aksarayçarşı merkezinde esnafları ziyaret edip, esnaflarla hem hal olup, onlarınsorunlarını dinleyip, çözüm ararken, akşamları da kenar mahallelerdekahvehanelerde bulunan vatandaşları dinliyor, kenar mahallelerin sorunlarınaçözüm projeleri hazırlıyor.

31mart seçimlerinde aksaray belediyesi mhp’li olacaksloganı ile gönüller hazır, bizler hazırız, emaneti ehline verin sloganları ileseçim çalışmalarını sürdüren mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan,halkın ilgisinden, sevgisinden ve desteğinden oldukça memnunlar.

mhp’nin 15 temmuz’dan sonra vatanın bekası için yaptığıdavranışları ve siyaseti halkın çok iyi takip ettiğini belirten mhp aksaraybelediye başkan adayı sefer alkan, halkımız hiçbir şeyi unutmaz. İyilikleri dekötülükleri de. siyasetteki yanlışları da, 31 mart’ta aksaray belediyesininmilliyetçiler tarafından verilecek hizmeti de merakla bekliyorlar. bizlerde şuana kadar 5 tane önemli proje açıkladık. yeni projelerimizi de açıklamaya devamedeceğiz” dedi.

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı, İl başkan vekiliferhat birge, Ülkü ocakları aksaray İl başkanı muhsin arslan, kamu-sen aksarayİl başkanı taner kara, İl genel ve belediye meclis Üyesi aday adayları, İl vemerkez İlçe yöneticileriyle birlikte dün İlimiz kalealtı caddesindeki ve akşamda aratol mahallesindeki kahvehane de, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip,hasbihal ederek, 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli İdarelerseçimlerine yönelik fikir alış-verişinde bulunup, desteklerini istediler..ortak sevdamız memleketimiz İçin, “gÖnÜller hazir” dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!