Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP ‘DE 4 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

mhp İl başkanı mustafa Çölkesen,

mhp İl başkanı mustafa Çölkesen, 31 mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin yaptığıaçıklamada İl belediye başkan adayımızı mhp genel merkezimiz,  İlçe vebelde belediye başkan adaylarımızı ise  aksaray İl teşkilat belirleyecek dedi.

aksaray milliyetçi hareket partisi milletvekili ramazankaşlı, aksaray mhp İl başkanı mustafa Çölkesen, aksaray mhp merkez İlçe başkanıcavit Çıtak, İl başkan yrd. musa gül ve  Önceki dönem Ülkü ocakları başkanı   aliakbulut  gazetemizin genel koordinatörüyaşar karatay’ı ziyaret ederek gündeme ilişkin  konularda  fikir  alışverişinde bulundular.

aksaray mhp İl başkanı mustafa Çölkesen 31 mart 2019’dayapılacak yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, 15 kasım’da başlayan adayadaylığı müracaatlarımız  15 aralık2019’da sona erecek. milliyetçi hareket partisine büyük bir teveccühün olduğunugörüyoruz. Şuana kadar aksaray merkez belediye başkanlığı için  6 aday adayımız  müracaat yaptı. bu aday adaylarımız  seferalkan, rıfkı karabatak, soner yılmaz, fatih Önemli, fatih kıyak ve kerimyıldırım dır. süreç 15 aralık 2019 da son bulacaktır. İl belediye başkanadaylarımızı genel merkezimiz belirleyecek. mhp İl başkanı Çölkesen, aksaray’ımıza bağlı İlçe ve  belde  belediyelerimizi  ise il teşkilatımız belirleyecek dedi.

aksaray mhp İl başkanı mustafa Çölkesen,  kesinleşen   ilçe ve  belde belediye  başkanımız olmak üzere 4 belediye başkanadayımızı belirlemiş  olmaktayız  dedi. milliyetçi hareket partisinin ortaköy’demahmut Ütük, selime’de turgut yayatan, topakkaya’da harun oflaz, bağlıkaya’daise dursun eser’in adaylıklarının belirlendiğini ifade etti. başkan Çölkesen,31 mart seçimlerinin Ülkemize ve aksaray’a hayırlı olmasını dilerim dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret