Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Başkan Adayı İrfan Çıtak: “Kaybetmedik, hiç kaybediyor gibi görmeyelim!”

Türkiye’de 31 Mart Mahalli

Türkiye’de 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından Aksaray’da da tüm ilçe ve beldelerde sonuçlar netlik kazandı. Seçimin ardından Aksaray tablosunun netleşmesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Binasında konu hakkında basın açıklaması düzenlendi.
Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve partilerin katılımı ile MHP binasında basın toplantısı yaptılar düzenlendi. Basın toplantısında ilk olarak MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş konuştu.
Karataş yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Aksaray on bir beldede göstermiş olduğumuz adaylarımızın yedisi resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığı kazanmıştır. Sekiz diğer ilçemizin üç tanesi yine resmi olmayan sonuç olarak Milliyetçi Hareket Partisi adaylarımız tarafından kazanılmıştır. Süreç zarfında sıkıntı yaşanmamıştır. Bu noktada hem partililerimize çok teşekkür ediyorum yapılan kışkırtmalara rağmen bunlara prim vermemiştir hem de bu sürede güvenliği sağlayan kıymetli güvenlik güçlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugün itibari ile teşkilatımız burada. Bugün seçim tekrar başlamıştır inşallah önümüzdeki süreçte Aksaray’da siyasete Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak yine damgamızı vuracağız. Bu seçim sürecinde bizlere destek olan kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşkilatımızın yan kuruluşlarına bilhassa kadın kollarımıza ve ocağımızın başkanına çok teşekkür ediyorum. Seçime, sizin de takip ettiğiniz gibi yüzde 70 gibi bir katılım olmuş. Yani bu zamana kadar hiç beklenmedik bir katılım görüldü çok az bir katılım var. Bunun da sonuçlarını ilerleyen zamanlarda değerlendireceğiz inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum Aksaray bir irfan Çıtak kazanmıştır. Kendisine de bundan sonraki siyasi hayatında inşallah teşkilatımızla beraber arkasında sonuna kadar duracağız. Genel başkanımızın emrinde siyaset yapmaya devam edeceğiz hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Aksaray Belediye başkan adayı İrfan Çıtak ise konuşmasında şunları söyledi; “Hiç üzüleceğimiz bir şey yok. Allah’a hamdolsun Aksaray’ın bir çok yerini kazandık, merkez nasip değilmiş. Gerçekten nasip değilmiş. Çok güzel bir ekip birlikteliği kurduk. İnanın bu ekip birlikteliğinin içerisinde tek bir menfaat yoktur, tek bir inanmayan yoktur. Üzüldüğümüz şeyler var mı, illaki olacak sonuçta bu bir seçim. Benim en büyük üzüntüm verilen emeklerin karşılığının alınmaması ama inanın biz o karşılığı gönüllerde kazandık. Bugün aldığımız oy oranı, oydan bağımsız gerçekten biz Aksaray’ın gönlüne girdiğimiz inanıyoruz. Tertemiz bir siyaset yürüttük. Hiçbir söylemimizde nefret dili olmadı, hiçbirinde de olmayacak ilerleyen aşamada. Biz Aksaray’a değer katmak istedik projelerimizle, vizyonumuzla, isteklerimizle. Bu sadece proje olarak değil, biz hep dedik ki “siyasette biz algıları değiştirmek istiyoruz” dedik. Bizim dediğimiz bu algılar demek ki hala zamanı gelmemiş ama elbet bir gün, bunun ismi İrfan olmayabilir bunun ismi ne olursa olsun, siyasette algıların değişeceği zaman gelecektir ve o gün inşallah siyasetçinin ve halkın bütüncül bir yönetim anlayışının halkla nasıl iç içe olduğunu muhakkak insanımız anlayacaktır ama o gün bugün değilmiş. Allah hepinizin emeğinden razı olsun. Bir fiil seçimin başından sonuna kadar hepiniz sahadaydınız. Her biriniz elinden gelenin en iyisini yaptınız. Bunun adı İrfan Çıtak değil bunun adı Milliyetçi Hareket Partisiydi. Güzel niyetlerimiz vardı ama olmadı. Kaybetmedik, hiç kaybediyor gibi görmeyelim inşallah gelecek çok güzel olacak. Allah hepinizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz