Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da esnafın nabzını tutuyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, kapalı çarşı esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İl Başkanı Karataş, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İl Başkanı Burhanettin Karataş’a esnaf ziyareti esnasında, İl Genel Meclis üyeleri ve İl Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Kapalı Çarşı esnafları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İl Başkanı Karataş, esnafların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm nektarından istişarelerde bulundu. “Lider ülke Türkiye yüzyılını ve Aksaray’ımızın geleceğini birlikte inşa edeceğiz “diyerek kapalı çarşı esnafıyla bir araya gelen İl Başkanı Karataş yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşların nabzını tuttu.

İl Başkanı Burhanettin Karataş İl Genel Meclis üyeleri ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir süre konuşarak sorun ve beklentilerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafın güler yüzle ve nezaketle karşılanan İl Başkanı Karataş ve beraberindeki heyet, esnaflara bol kazançlar dileklerini sundu.

Haber: Fatma Altınok