Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aday müracaatlarını durdurdu mu? Cumhur ittifakından Aksaray için ortak aday mı?

31 Mart 2024 tarihinde

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli seçimler öncesi Aksaray’da Cumhur ittifakı buluşması tüm dikkatleri iki siyasi partinin üzerine çekti. Ak Parti ve MHP İl Başkanlarının stratejik görüşmesinde neler konuşuldu. Aksaray’da ittifak söz konusu olabilir mi? MHP yaklaşan yerel seçim öncesi Belediye Başkanlığı Aday adaylığı müracaatlarını durdurduğu gelen bilgiler arasında yeralırken; İşte iki siyasi parti İl Başkanın ve heyetlerinin Ak Parti İl Binasında gerçekleştirdiği toplantının ayrıntıları;

MHP İl Başkanı Karataş ve Parti yöneticileri Ak Parti İl Başkanı Aktürk ve parti teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Cumhur İttifakı ortaklarından olan AK Parti ve MHP teşkilatı Aksaray İl Başkanları ve beraberindeki heyet bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Parti İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve beraberindeki heyet, Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ü, Merkez İlçe Başkanı Av .Muammer Gür’ü ve Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat’ı ve yönetim kurulu üyelerini Ak Parti İl Başkanlığı binasında ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bu ziyaret Aksaray’da hareketlilik başlatarak akıllara ittifak olasılığını getirdi.

Cumhur İttifaklarından olan AK Parti ve MHP teşkilatları ve Aksaray İl Başkanlıları bir araya gelerek, gündeme ve yerel seçime yönelik görüşme yaptı.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve beraberindeki heyeti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve teşkilat üyelerini ziyaret eden isimler oldu.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette, Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yapıldı. İl Başkanı Aktürk, ziyaret eden MHP İl Başkanı ve beraberindeki heyet ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunarak yaklaşan yerel seçimlerde nasıl bir strateji izleyeceği iki siyasi partinin Genel merkezinden gelecek bilgiler doğrultusunda hareket edeceği bildirilirken ittifak konusunun gündemde olduğu iki Genel Başkanın aldığı karar doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.
Haber: Fatma Altınok