Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEMLEKET EHLİNE TESLİM EDİLMELİ

mhp aksaray milletvekili ramazan

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı, İl başkanı av.mustafa Çölkesen, belediye başkan adayısefer alkan, İl ve merkez İlçe yöneticileri, İlgenel ve belediye meclis Üyesi aday adayları, fatih mahallesinde mahallemuhtarı ve muhtar adayları ile mhp teşkilatının, partililerin birliktedüzenlemiş olduğu kahvehane toplantısına katıldılar. 

muhtarlar ve vatandaşlarla çay içip, hasbihal ederek,projelerini anlatıp, mahallenin ve mahalle sakinlerinin sorun, sıkıntı vetaleplerini dinleyip çözümüne dair istişarelerde bulundular. 31 mart 2019 pazargünü yapılacak olan mahalli İdareler seçimlerine yönelik karşılıklı fikiralışverişinde bulunup seçim için desteklerini istediler.

açılış konuşmasını İl başkanı av. mustafa Çölkesen yaptı.

Çölkesen; “Önceliklehepinize hayırlı akşamlar diliyorum. bende bu mahallede yaşadığım için çoğuarkadaşımızı tanıyorum zaten. burada 31 mart 2019 günü yapılacak olan seçimlereilişkin konuşmak, dertlerinizi sorunlarını dinlemek için toplandık. katılımsağlayan herkese teşekkür ediyorum. adayımız sefer alkan sizlere projelerinden,yapacaklarından bahsedecek. ben yapılacak olan seçimlerin öncelikli olarakülkemize ve sonrasında aksaray’ımıza ve partimize hayırlar getirmesini temenniediyorum. sefer başkana ben kefilim ve sizlerin de desteklerini bekliyorum”dedi.

mhp belediyebaşkan adayı sefer alkan; “katılımlarınızdan dolayı siz değerli hemşerilerimize çokteşekkür ediyorum. burada toplanma amacımız sizlere kendimi tanıtmak vesizlerin taleplerini dinleyip o talepleri yerine getirmek. Öncelikli olarakşunu bilmelisiniz ki memleket ehline emanet! ortak sevdamız olan memleketimiziçin, gönüller hazır, ben hazırım. ben harita-kadastro yüksek mühendisiyim.aynı zamanda şehircilik alanında yüksek lisansımı tamamladım. 20 yıldır daaksaray’ımızda harita-kadastro yüksek mühendisi olarak görevimi yapmaktayım. İşyerim hemen saat kulesinin yanında, valiliğin arka tarafında. aslenbelediyeciyim. sabah 8’den 12’ye kadar sürekli belediyenin içindeyim. İmarplanını hem çizen hem yapan kardeşinizim. mesleğimden dolayı aksaray’ımızısantim santim, karış karış, parsel parsel biliyorum. aksaray’ın nerede neeksiği var ne gediği var tamamına hakimim. memleketimizin sorunlarınıbiliyorum. en önemlisi de aksaray’ımızda şu anda olan zihniyetin en acilindendeğişmesi lazım. Çünkü 15 yıldır gelen arkadaşlarımızda akılcı, yapıcı ve işbitirici bir zihniyet olmamıştır. akılcı, yapıcı ve iş bitirici zihniyetmilliyetçi hareket partisinde bulunmaktadır. Şu an aksaray’ımızda ak parti vemilliyetçi hareket partisi adayı vardır. bu ikisini karşılaştıracaksınız,ölçüp, biçip, tartıp kararlarınızı ona göre vereceksiniz. hangisini kendinizedaha yakın görüyorsanız, hangisiyle daha rahat daha samimiyetle konuşabiliyorsanızonu desteklemenizi istiyorum. ben sizlerin gönlüne talibim. allah nasip ederseşehrimizi 31 mart’tan sonra sizlerle birlikte güzel bir şekilde yönetelim, bambaşkabir şehir yapalım istiyorum. aksaray’ımızı 2023 büyük şehir nasıl yapabiliriz,nasıl altyapısını güçlendirebiliriz, nasıl bir ticaret merkezi, finans merkezihaline getirebiliriz, nasıl daha iyi yaşanılabilir hale getiririz ben bunlarıdüşünüyorum, benim amacım budur. İnşallah birlikte, beraber güzel bir şekilde31 mart’tan sonra allah’ım bizlere bu belediyeyi yönetmeyi nasip eder. hepinizeçok teşekkür ediyorum. birçok projelerimiz var kısaca bahsedecek olursak,öncelikli projelerimiz arasında yıllarca sıkıntı çektiğimiz içme suyu projemizvar.1 yıl içinde bu sorunumuz çözülecek. otopark sorunlarımız çözülecek. kentkonsey binası, balıkçılar çarşısı, kapalı modern semt pazarları, kent içiulaşım mastır planı, yağmur suyu toplama hattı gibi daha birçok projelerimiz enkısa sürede gerçekleştirilecek şekilde hazırda bekliyor. bambaşka bir aksarayiçin oylarınıza ve gönüllerinize talibim” dedi.

haber: ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”