Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUDÜS’Ü ORUÇ GİBİ TUTUYORUZ!

hürdava partisi (hÜda par)

hürdava partisi (hÜda par) aksaray milletvekili adayı nihat Özdemİr kudüsgündemiyle alakalı bir değerlendirmede bulunarak kudüs’e destek veren aksaraystk’larına ve halkına teşekkür etti.

hürdava partisi (hÜda par) aksaray milletvekili adayı nihat Özdemİr yapmış olduğubasın açıklamasında; “aksaraylı hemşerilerimin ramazan ayını kutluyor ve burahmet ikliminin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

mübarekramazan ayına günler kala siyonist işgalcilerin gerçekleştirdiği katliamlar,tüm insanlığın yüreğini kanatmış, müslümanlar olarak ramazan ayına buruk vehüzünlü bir giriş yapmamıza neden olmuştur.

herşeye rağmen, müslüman halkımız meydanlara dökülmüş, safını belli etmiş,siyonist katillerin karşısında duruşunu göstermiş, kudüs’ü müdafaa etmek adınazalimleri lanetlemişlerdir. bu duruşlarından dolayı aksaray halkına ve siviltoplum Örgütlerine teşekkür ediyor böyle anlamlı etkinliklerinin devamınıdiliyorum.

halkımızınduruşu bizlere şu gerçeği net bir şekilde göstermiştir ki; kudüs’ü tutmaklaoruç tutmak arasında hiçbir fark yoktur. her ikisi de allah’ın emri ve imanisorumluluğumuzdur.

hÜdapar olarak halkımıza önemli bir hususta tekrar hatırlatmada bulunmak istiyoruz.oruç ve kudüs hassasiyetimizi hayatımızın her alanına yayarsak, işte o zaman bilinsinki kurtuluş yakındır.

siyasetimiz,ticaretimiz, sosyal hayatımız oruç ve kudüs bilinciyle inşa edilirse, işte ozaman layık olduğumuz adalet ve özgürlük günlerine kavuşmuş olacağız inşallah.

hÜdapar olarak bizim referansımız İslam, gayemiz insanlığa hizmettir. İnsanlığınyararına olacak her çalışmayı, inancımızın ve insanlığımızın gereği olarakgörüyoruz. bizler “Önce insan, öncelik adalet” diyoruz, siyasetimizinmerkezinde insan ve insana hizmet vardır. İnsanımızı seviyoruz, memleketimiziseviyoruz. güzel günler ve güzel gelecekler için, kardeşlik ve hoşgörü içindoğrusu hÜda par diyoruz” dedi.

haberyaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret